A kosár üres.

0 tétel
Összesen:
0,00 €
Belépés
0 tétel (0,00 €)
 
 
0,00 € (0 tétel) a kosár megnyitása

Üdvözöljük a e-shope PSH SLOVAKIA - HUNGARY. Hivatalos importőr Szlovákiában és Magyarországon

Csak a legjobbat kínáljuk ügyfeleinknek! Egyre több új háziállat-ápolási terméket fogunk hozzáadni a Pet Show fodrász kozmetikumok széles választékából.

 

A PSH kozmetika egy kiváló minőségű kozmetikum, amelyet Spanyolországban állítottak elő szakemberek számára, de a hétköznapi felhasználók számára is, akik valamivel többet szeretnének adni kedvtelésből tartott állataik számára, mint amennyit általában kínálnak azoknak a tulajdonosoknak, akik magas színvonalú szeretnék kedvtelésből tartott állataikat.

A PSH termékek széles skáláját kínálja, például samponokat, kondicionálószereket, krémeket és befejező termékeket, valamint háziállatok számára dermatológiai problémákat is tartalmazó termékeket.

A PSH garantálja kedvtelésből tartott barátjának bundájának és bőrének egészségét, életerősségét és tökéletes állapotát.

A PSH kozmetikumokat állít elő kutyák, macskák, lovak számára, és egyes termékek nyulak vagy tengerimalacok számára is felhasználhatók, mivel a PSH kozmetikumok természetesek, szelídesek az állati bőrre, ami sokkal érzékenyebb, mint az emberi bőr.

    Copyright 2015 - 2020 © pshslovakia.sk