Üdvözöljük a e-shope PSH SLOVAKIA - HUNGARY. Hivatalos importőr Szlovákiában és Magyarországon

Csak a legjobbat kínáljuk ügyfeleinknek! Egyre több új háziállat-ápolási terméket fogunk hozzáadni a Pet Show fodrász kozmetikumok széles választékából.

 

A PSH kozmetika egy kiváló minőségű kozmetikum, amelyet Spanyolországban állítottak elő szakemberek számára, de a hétköznapi felhasználók számára is, akik valamivel többet szeretnének adni kedvtelésből tartott állataik számára, mint amennyit általában kínálnak azoknak a tulajdonosoknak, akik magas színvonalú szeretnék kedvtelésből tartott állataikat.

A PSH termékek széles skáláját kínálja, például samponokat, kondicionálószereket, krémeket és befejező termékeket, valamint háziállatok számára dermatológiai problémákat is tartalmazó termékeket.

A PSH garantálja kedvtelésből tartott barátjának bundájának és bőrének egészségét, életerősségét és tökéletes állapotát.

A PSH kozmetikumokat állít elő kutyák, macskák, lovak számára, és egyes termékek nyulak vagy tengerimalacok számára is felhasználhatók, mivel a PSH kozmetikumok természetesek, szelídesek az állati bőrre, ami sokkal érzékenyebb, mint az emberi bőr.

  Újdonságok e-mailben
  Szeretné, hogy az újdonságokat közvetlenül az Ön e-mail címére küldjük?
  Táto stránka je chránená službou reCAPTCHA. Zistiť viac.
  Informácie získané prostredníctvom Google reCAPTCHA podliehajú Pravidlám ochrany osobných údajov a Zmluvným podmienkam spoločnosti Google a používajú sa všeobecné bezpečnostné účely (nepoužívajú sa na prispôsobenú reklamu spoločnosti Google).
  Újdonságok
   PSH Nose Balm 100ml
  15,76 € (5 978,76 Ft)
   PSH Conditioner OZONE SWEET
  legkorábban 23,72 € (8 998,48 Ft)
   PSH Strawberry Perfume 300 ml
  37,60 € (14 264,04 Ft)

  Szállítási határidő

  Kapcsolat

  Copyright 2015 - 2024 © pshslovakia.sk